Ett budgetalternativ från Allecti HR:

GÖR-DET-SJÄLV

-en grundkurs i effektiv lönekartläggning

Allecti HR erbjuder ett -“gör-det-själv”-paket för dig som vill hålla nere kostnaderna för lönekartläggningen. 

Du får veta allt du behöver för att genomföra en lönekartläggning på egen hand: vad det finns för kostnadsfria metoder och verktyg, hur du gör beräkningar och analyser på egen hand och vad som är viktigast i en lönekartläggning. Vi ger dig den kunskap, de mallar och de exempel du behöver. 

Beställ “gör-det-själv”-paketet från Allecti HR och bli en bättre lönekartläggare du också.  

Paketet passar också dig som vill lära dig grunderna i lönekartläggning eller uppdatera dina kunskaper. 

Det bästa av allt: Paketets pris är endast 5 000:-! 

ALLT DETTA INGÅR:

lathund och instruktioner

Två exempel på kostnadsfria värderingsverktyg
Så uppfyller du lagens krav på kartläggning
Lösningsexempel på de vanligaste problemen

exempelmallar

Exempel på diagram
Exempelrapport

1 timme expertstöd

Du får en timme personlig vägledning av en erfaren lönekartäggare.
Passa på att ställa alla frågor du har!

Baserat på gedigen kunskap och omfattande praktisk erfarenhet

Alla beskrivningar, översikter, mallar och exempel som du får tillgång till genom paketet baseras på omfattande praktisk erfarenhet av lönekartläggning. Vi vet var man brukar fastna. Vi vet vad system kan hjälpa till med och vad systemleverantörerna brukar missa. Vi känner också till vad DO anser vara viktigt i en lönekartläggning. 

Det du får tillgång till genom oss är helt enkelt något annat än det du hittar på annat håll. Du får veta hur man gör enklast möjliga värdering och hur man klarar sig helt utan systemstöd. Du får veta hur man kan hantera mycket små grupper och får handfasta tips om hur du skriver en rapport. Du får veta varför systemens jämförelser och beräkningar inte är analyser i lagens mening. Kort sagt: vi låter dig ta del av den kunskap vi har byggt genom åren och som vi använder i våra övriga lönekartläggningstjänster. 

Det expertstöd som ingår i paketet är något som särskilt utmärker vår tjänst och som vi vet kan vara till stor nytta. Använd det för att förstå något mer på djupet eller för att få konkret hjälp med något problem i kartläggningen. Du bestämmer!

Unik garanti

Vi är övertygade om att du kommer att ha nytta av vårt gör-det-själv-paket. Om du mot förmodan inte har det erbjuder vi en unik garanti: är du inte nöjd med innehållet, får du pengarna tillbaka. Vi blir förstås glada om du också berättar vad du saknar, men det är inget krav för att få ta del av garantin. 

Beställ

gör-det-själv-paketet!

Ta första steget mot en kostnadseffektiv lönekartläggning nu. Du betalar totalt 5000:-.

Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!