Ett baspaket från Allecti HR:

GÖR-DET-SJÄLV

-handledning i effektiv lönekartläggning

Allecti HR erbjuder ett “gör-det-själv”-paket för dig som vill lära dig grunderna i en effektiv lönekartläggning. Du kan använda kunskaperna från gör-det-själv-paketet till att:

  •  genomföra lönekartläggningar helt på egen hand
  •  bli en bättre beställare av kartläggningstjänster
  •  få ut mer av lönekartläggningssystem 

Paketets innehåll baseras på praktisk erfarenhet och omfattande research, inte bara av olika slags kartläggningar utan också av DO:s granskningar och av olika modeller för arbetsvärdering. Allt presenterat på ett lättillgängligt sätt, genom guider, mallar, tips och exempel. 

I paketet ingår också en timmes expertstöd från en erfaren lönekartläggare. 

Gör-det-själv-paketet kostar dessutom endast 5 000:-!

ALLT DETTA INGÅR:

lathund och instruktioner

Två exempel på kostnadsfria värderingsverktyg
Så uppfyller du lagens krav på kartläggning
Lösningsexempel på de vanligaste problemen

exempelmallar

Exempel på diagram
Exempelrapport

1 timme expertstöd

Du får en timme personlig vägledning av en erfaren lönekartäggare.
Passa på att ställa alla frågor du har!

Baserat på gedigen kunskap och omfattande praktisk erfarenhet

Alla beskrivningar, översikter, mallar och exempel som du får tillgång till genom paketet baseras på omfattande praktisk erfarenhet av lönekartläggning. Vi vet var man brukar fastna. Vi vet vad system kan hjälpa till med och vad systemleverantörerna brukar missa. Vi känner också till vad DO anser vara viktigt i en lönekartläggning. 

Det du får tillgång till genom oss är helt enkelt något annat än det du hittar på annat håll. Du får veta hur man gör enklast möjliga värdering och hur man klarar sig helt utan systemstöd. Du får veta hur man kan hanterar mycket små grupper och får handfasta tips om hur du skriver en rapport. Du får veta varför systemens jämförelser och beräkningar inte är analyser i lagens mening. Kort sagt: vi låter dig ta del av den kunskap vi har byggt genom åren och som vi använder i våra övriga lönekartläggningstjänster. 

Det expertstöd som ingår i paketet är något som särskilt utmärker vår tjänst och som vi vet kan vara till stor nytta. Använd det för att förstå något mer på djupet eller för att få konkret hjälp med något problem i kartläggningen. Du bestämmer!

Pär Wallerborg, HR-konsult med mångårig erfarenhet som HR-chef och HR-konsult står  bakom innehållet i paketet. 

Unik garanti

Vi är övertygade om att du kommer att ha nytta av vårt gör-det-själv-paket. Om du mot förmodan inte har det erbjuder vi en unik garanti: är du inte nöjd med innehållet, får du pengarna tillbaka. Vi blir förstås glada om du också berättar vad du saknar, men det är inget krav för att få ta del av garantin. 

Beställ

gör-det-själv-paketet!

Ta första steget mot en kostnadseffektiv lönekartläggning nu. Du betalar totalt 5000:-.

Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!