Allecti HR erbjuder:

Personlig guide

i lönekartläggningen

En enkel, prisvärd och kvalitetssäkrad konsulttjänst för dig som vill ha stöd, hjälp och support i ditt arbete med lönekartläggningen. 

Vill du delta i något av pilotprojekten gällande tjänsten Allecti HR “Personlig guide i lönekartläggningen”? Läs mer och anmäl intresse här.

Allecti "Personlig guide"

hjälper dig med

Mallar

Arbetsvärdering, handlingsplan, rapport. Vad du än saknar för exempel och mallar, kan Allecti HR bistå.

best practice

Vill du veta hur andra företag har resonerat eller löst uppkomna problem? Allecti HR har erfarenheten som behövs för att svara på det.

analys

Behöver du tips för genomförandet av din analys, eller en granskning av dina resultat? Vi hjälper dig?.

Policy & förmåner

Det är inte bara löner som ska analyseras. Vi har checklistorna och vet vad du ska titta efter.

systemstöd

Behöver du hjälp att välja system eller att få ut mesta möjliga av det du har? Eller vill du lämna över den delen till oss? Allt är möjligt.

tips för framtiden

Vill du göra kartläggningen på egen hand nästa år? Vi ger dig tipsen som får dig att lyckas.

Några rader som förklarar själva idén med tjänsten. Att man själv gör kartläggningen, men med all den support man behöver från Allecti. 

Sedan: PRIS. Så här mycket betalar du (något slags standardpris). Vill man ha hjälp med mer eller lämna över tidskrävande delar som arbetsvärdering eller rapportskrivning, så finns det fasta tilläggspriser.

För dig som vill testa tjänsten finns nu möjlighet att ingå i ett pilotprojekt. Se nedan. En bra chans att ta del av många fria konsulttimmar och samtidigt lära sig massor om lönekartläggning. 

Hjälp oss att utveckla tjänsten "Personlig guide"

- delta i ett pilotprojekt

Vi kommer att genomföra ett antal pilotprojekt för att finslipa tjänsten och vill ha kontakt med ytterligare några företag som vill delta. Det företag som deltar bör ha avsatt tid för kartläggningen och ha genomfört någon arbetsvärdering tidigare. Företag som ingår i piloten får gärna vara arbetsgivare med höga ambitioner när det gäller jämställdhet. 
 
Vi kommer att ta ut en liten kostnad (5000) för deltagandet för att säkerställa en viss nivå på engagemang. Det mesta av stödet blir alltså kostnadsfritt. Som motprestation vill vi få input och synpunkter på var tjänsten kan förbättras. Om du är intresserad, skicka in en intresseanmälan, så kontaktar vi dig och säkerställer att förutsättningarna är de rätta. 

Ja, jag vill delta i ett pilotprojekt

och samtidigt få hjälp med lönekartläggning!

Fördelar med tjänsten

"Personlig guide i lönekartläggningen"

Personlig kontakt med erfaren konsult

Ställ alla de frågor du alltid velat ställa och få svar från en konsult varit i dina kläder.

Stöd hela vägen

Du får hjälp att uppfylla alla Diskrimineringslagens krav. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd.

Oberoende granskare

En utomstånde ser saker med andra ögon än ni själva. Vi ger dig vår osminkade bedömning. 

Kunskapsöverföring

Ta del av våra experters kunskap och gör den till din. Vi sprider gärna vidare det vi lärt oss genom åren.

Du behöver inte ha ett eget system

Om du inte har tillgång till ett eget kartläggningssystem, kan vi skapa en engångslicens i ett system vi har tillgång till och göra alla beräkningar, till en lägre kostnad än att skaffa ett eget system..

Mer än kartläggning

Genom kartläggningen får vi en bild av hur ni arbetar med lönesättning och hur väl er lönemodell fungerar. Vi föreslår gärna förbättringar. 

Vår expert

Allecti HR har genom Pär Wallerborg följt den svenska lönekartläggningen i över 15 år. Pär har utbildat i lönekartläggning och varit expertrådgivare åt konsultföretag och mjukvaruföretag inom lönekartläggning. Han har också följt DO:s granskningar genom åren. 

Pär Wallerborg

HR-konsult Allecti HR

Övriga tjänster kring lön och lönekartläggning

Allecti HR kan erbjuda en lång rad HR-relaterade tjänster, inte minst inom lön, lönestrategi och lönekartläggning. Vill du läsa mer om våra tjänster kring lönekartläggning, klicka här.

Ta hjälp av Allecti HR du också!