Allecti HR erbjuder:

Personlig guide

i lönekartläggningen

En enkel, prisvärd och kvalitetssäkrad konsulttjänst för dig som vill ha stöd, hjälp och support i ditt arbete med lönekartläggning.

Du kan testa oss och vår tjänst “Personlig guide i lönekartläggningen” genom att ingå i ett pilotprojekt. Ett bra tillfälle att ta del av många fria konsulttimmar och få massor av ny kunskap om lönekartläggning. 

Allecti HR “Personlig guide” innebär att du får all hjälp du behöver för att genomföra en lönekartläggning, till ett fast pris. 

Tjänsten passar alla som vill göra mycket av arbetet själva men som behöver stöd i viktiga delar av arbetet. 

Genom att använda tjänsten får du dessutom all den kunskap och alla de verktyg du behöver för framtida lönekartläggningar. 

Om du inte har tillgång till eller vill investera i ett eget system för kartläggning, kan vi erbjuda en tilläggstjänst där vi gör alla beräkningar och du får resultatet serverat i relevanta diagram och tabeller, med våra kommentarer.

Fördelar med tjänsten

"Personlig guide i lönekartläggningen"

Personlig kontakt med erfaren konsult

Ställ alla de frågor du alltid velat ställa och stärk din kunskap om lönekartläggning. 

Du bestämmer vad du behöver hjälp med

Tjänsten är skräddarsydd efter kunskapsnivå och behov. Är det  generella tips, är det mallar och exempel eller är det hjälp med den fackliga samverkan som behövs mest? Vi guidar där det behövs.

Inga krav på eget system

Om du inte har tillgång till ett eget kartläggningssystem, kan vi skapa en engångslicens i ett system vi har tillgång till och göra alla beräkningar, till en lägre kostnad än att skaffa ett eget system.

Utbildning och kvalitetssäkring i ett

Personlig guide i lönekartläggning fungerar som en skräddarsydd, personlig utbildning. Säkra kvaliteten i kartläggningen och lär dig samtidigt det som krävs för att själv genomföra professionella lönekartläggningar i framtiden. 

Stöd hela vägen

Ni får hjälp att uppfylla era mål och Diskrimineringslagens krav. Vi är nöjda när ni är nöjda.

Mer än kartläggning

Genom kartläggningen får vi en bild av hur ni arbetar med lönesättning och hur väl er lönemodell fungerar. Vi föreslår gärna förbättringar. 

Allecti "Personlig guide"

hjälper dig med

Mallar

Arbetsvärdering, handlingsplan, rapport. Vad du än saknar när det gäller exempel och mallar, kan Allecti HR bistå.

best practice

Vill du veta hur andra företag har resonerat eller löst uppkomna problem? Allecti HR har erfarenheten som behövs för att svara på det.

analys

Behöver du tips för genomförandet av din analys, eller en granskning av dina resultat? Vi hjälper dig.

Policy
& Förmåner

Det är inte bara löner som ska analyseras. Vi har checklistorna och vet vad du ska titta efter för att uppfylla kraven.

Systemstöd

Behöver du hjälp att välja system eller att få ut mesta möjliga av det du har? Eller vill du lämna över den delen till oss? Allt är möjligt.

Tips för
framtiden

Vill du göra kartläggningen på egen hand nästa år? Vi ger dig tipsen som får dig att lyckas.

Ja, jag är intresserad av att få en offert på tjänsten "personlig guide till lönekartläggning"

Hjälp oss att utveckla tjänsten "Personlig guide"

- delta i ett pilotprojekt

Vi kommer att genomföra ett antal pilotprojekt för att finslipa tjänsten och söker därför kontakt med ytterligare några företag som vill delta. Företag som deltar i pilotprojekten bör ha avsatt tid för kartläggningen och ha genomfört någon arbetsvärdering tidigare. Vi ser gärna att de som deltar är arbetsgivare med höga ambitioner när det gäller jämställdhet. 
 

Vi kommer att ta ut en liten kostnad (5000 kr) för deltagandet för att säkerställa en viss nivå på engagemang. Det mesta av stödet blir alltså kostnadsfritt. Som motprestation vill vi få input och synpunkter på var tjänsten kan förbättras. 

Intresseanmälan

Vår expert

Allecti HR har genom Pär Wallerborg följt den svenska lönekartläggningen i över 15 år. Pär har utbildat i lönekartläggning och varit expertrådgivare åt konsultföretag och mjukvaruföretag inom lönekartläggning. Han har också följt DO:s granskningar genom åren. 

Pär Wallerborg

HR-konsult Allecti HR

Övriga tjänster kring lön och lönekartläggning

Vill du ha hjälp med all delar av lönekartläggningen? Eller bara ta del av vårt systemstöd med beräkningar? Allecti HR kan erbjuda en lång rad tjänster inom lönekartläggning, lönesättning och lönestrategi. Vill du läsa mer om våra tjänster kring lön och lönekartläggning, klicka här.

Ta hjälp av Allecti HR du också!