Vad betyder EU-direktivet om transparens i lönesättningen och hur förbereder du dig?
Läs e-boken

Ladda ner e-boken här

PayAnalytics har tagit fram en lättfattlig beskrivning av vad EU-direktivet om transparens i lönesättningen betyder. Allecti HR har översatt den och anpassat den till svenska förhållanden. Ange din mailadress så skickas länken till e-boken automatiskt till dig. Om du får problem med mail eller nedladdning, hör av dig till support@allecti.se så hjälper vi dig.

*Genom att lämna mina uppgifter godkänner jag att Allecti HR kontaktar mig med information om sin verksamhet och sina tjänster. Uppgifterna sprids inte till tredje part och kan på begäran raderas.

PayAnalytics, leverantör av det marknadsledande systemet för rättvisa löner, har tagit fram en överskådlig och lättfattlig beskrivning av vad EU-direktivet om transparens i lönesättningen betyder. 

PayAnalytics följer utvecklingen av lagstiftningen på området i alla delar världen och intar en aktiv roll i debatten om jämställda löner. De har följt framväxten av EU-direktivet och har goda insikter om vad det innebär. Insikter som du nu kan få ta del av i en pedagogisk sammanfattning. 

E-boken ger dig en god förståelse för vilka förändringar som kommer att krävas och hur du kan förbereda dig. 

Allecti HR har översatt och anpassat e-boken till den svenska marknaden. 

 

Läs mer om de tjänster Allecti HR erbjuder gällande hållbar lönestrategi. 

Läs mer om PayAnalytics – marknadens vassaste system för rättvisa löner, eller boka en demo.