Handledning i effektiv lönekartläggning

Allecti HR erbjuder ett paket som innehåller allt du behöver för att bli en bättre lönekartläggare: Utbildningsmaterial i form av guider, lathundar och mallar. Plus 1-timmes personlig rådgivning från en erfaren lönekartläggare. 

Priset för paketet är 5000:-

Ur innehållet

Allecti HR har samlat mer 15 års erfarenhet från lönekartläggning i ett  paket bestående av ett utbildnings-kit och personlig rådgivning. Du får allt du behöver för att bli en bättre lönekartläggare eller beställare av lönekartläggningstjänster. 

Det ingår till exempel en 40-sidig guide, kallad ”Lönekartläggning i praktiken” där du får följa en lönekartläggnings alla moment  från start till mål  i ett fiktivt företag. 

Se smakprov här intill!

Vad ingår mer?

Tjänsten "Handledning i effektiv lönekartläggning" innehåller dessutom förljande:

Enklare arbetsvärdering

Lär dig arbetsvärdering med en förenklad faktorbaserad modell. Ta del av vår modell för nivåbaserad värdering. Du får också en genomgång av en traditionell arbetsvärdering med den faktorbaserade modellen

Mallar, guider och exempel

Här finns bakgrundsbeskrivningar och förklaringar för den vetgirige och praktiskt inriktade lathundar och guider för den otålige. Här finns också exempel på diagram och en mall för den lagstadgade dokumentationen.

En timmes personlig rådgivning

I paketet ingår en timmes expertstöd från en erfaren lönekartläggare. Du bestämmer vad timmen ska handla om. Passa på att ställa alla frågor du har!

Omdömen

“ Det var värt mycket att få ett kvalificerat bollplank i lönekartläggningen. Jag fick nya perspektiv och konkreta tips på lösningar, som gör att vi har mer nytta av resultatet. Men Förutom att lära mig en del nytt blev lönekartläggningen dessutom lite roligare att göra med hjälp av Pär".
Christine Modig, Elpress
"Pär bidrar med perspektiv och med intressanta resonemang i lönekartläggningen. Man blir utmanad på ett positivt sätt. Och stödmaterialet har varit super! "David Holmberg, Skåne Stadsmission

Beställ handledning

du också!

Ta första steget mot en kostnadseffektiv lönekartläggning nu. Du betalar totalt 5000:-.

Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Snabbtest: Lönestruktur

1. Har ni en tydlig befattningsstruktur som täcker alla befattningar?

NEJ

JA

2. Har ni uttalade lönespann för befattningar och/eller kategorier av befattningar? 

NEJ

JA

3. Är det tydligt hur stor del av lönen som bestäms av kraven i befattningen och hur stor del som bestäms av prestation?

NEJ

JA

4. Har ni en uppdaterad arbetsvärdering av era befattningar?

NEJ

JA

5. Genomför och dokumenterar ni årliga lönekartläggningar?

NEJ

JA

Frågorna i snabbtestet är tänkta att ge en överblick. De utgör inte någon komplett checklista och speglar endast delar av direktivet.