Integritetspolicy

Vilka vi är

Vi är konsultbolaget Allecti HR, med webbplatsadress: https://www.allecti.se.

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens IP-adress och webbläsarens användaruppgifter för att kunna upptäcka skräppost.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts visas din profilbild offentligt tillsammans med din kommentar.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar data endast med vår leverantör av e-posttjänster. Om du till exempel begär återställning av lösenordet kommer din IP-adress att ingå i e-postmeddelandet om återställning.

Hur länge vi behåller era uppgifter

När du har registrerat dig som kund hos oss, sparar vi de uppgifter du lämnar till oss. Om du inte använder ditt användarnamn genom en ny beställning eller ändrar dina användaruppgifter inom ett år från senaste inloggningen, stryks dina uppgifter från vårt register. Du kan begära att få radera dina personuppgifter när som helst. Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.